References

WHAT OUR CLIENTS SAY ABOUT US

Hi Peggy Sue,
Een kleine update.
Ben inmiddels sinds donderdag in de 4e week bij de kliniek (europa). Gaat verdraaid snel . Wordt de hele dag toch wel emotioneel geprikkeld met groepsessies, sessies en opdrachten . Gemiddeld wel 4 sessies per dag 7 dagen in week.Continue wordt je uitgedaagd en geprikkeld. Kleine groep en dat bevalt me  uitstekend.Ben zelf redelijk bezig maar moet nog meer openen wordt gezegd .
Komt wel veel boven drijven.
Ben er nog niet dus denk dat ik toch wel tot in begin maart hier blijf.
Goede strikte regels en prima keuken en lodging.
Voor mij werkt het tot nu bevredigend.

april 2021

Massimo


Lieve Peggy-Sue, Wat goed dat alles weer loopt. Waar je mee bezig was o.a. in jouw kliniek in Werkendam (Covid tijd & ik kon niet naar het buitenland) was top! Jij en jouw team op de werkvloer hebben bij mij het zaadje van herstel gepland. En ik ben daarna in de actie gebleven maar juist de aanpak en het gevoel wat ik daar kreeg was dat ik het gevoel kreeg dat ik het wel waard ben om te leven. Dat gevoel hadt ik gemist in alle eerdere opnames dus daar ben ik je vandaag de dag nog steeds Dankbaar voor en hoop dat je de kracht weer vindt om dat weer op te kunnen pakken.
Liefs dikke knuffel Archie

4 maart 2021


Lieve Peggy-Sue, vandaag is het exact twee jaar geleden dat wij samen met ons toenmalig "probleemgeval" Richie aankwamen bij de kliniek in Zuid Afrika. Vanmiddag om 15:00 zetten we ‘m af bij het ziekenhuis en begon eigenlijk z’n echte leven. Dankzij jou, omdat jij van alle hulpverleners wél hoop zag en doorpakte. Dank je wel. 
F


Lieve Pegs,


Dank je wel ..even wat anders, vandaag precies 2 jaar geleden dat de reis naar mijn herstel is begonnen em van dagelijks gebruik naar een prachtig mooi, bijna niet te beschrijven

leven. Dank je wel Peggy-Sue dat jij mij de weg wees. R