Over

OVER PSF VIP

PSF VIP richt zich op mensen met een verantwoordelijke positie in de maatschappij. Dit kan bestuurlijk, medisch, zakelijk, sport, media etc. zijn. Het is voor mensen die onder hoge druk presteren, minimale rust hebben, stressvol leven en hoge prestaties moeten leveren.


Met een team van specialisten bieden wij direct hulp en advies. Wij verzorgen behandelingen en klinische opnames.


Wij begeleiden u of uw naaste(n) in het volledige traject van de intake tot de nazorg. Dit blijft altijd maatwerk gericht op u als individu.

SAMEN IN STRIJD TEGEN UW VERSLAVINGPeggy-Sue is een professioneel interventionist, verslavingsdeskundige en onder andere bekend van televisie.


“Iedereen is waardevol en ik gun elke verslaafde een behandeling om dat weer in te zien. Ik help verslaafden, hun familie en naasten om actie te ondernemen. Ik overtuig mensen stappen te zetten om de verslaving te bestrijden. Naast publieke bewustwording wil ik ook dat een patiënt zich bewust wordt van zijn of haar verslaving. Pas dan kan een verslaafde open staan voor hulp.


Daarnaast is elk familielid onderdeel van de verslaving, dus ook zij hebben hulp nodig. Het stigma over de ziekte van verslaving is nog (veel te) groot. Het moet behandelend worden zoals kanker, want ook verslaving is een ziekte. Daar wil ik voor vechten! Bewustwording leidt tot actie. Bewustwording van het grote publiek leidt tot een ander beeld over de ziekte van verslaving.


Mijn doel is om iedereen te laten praten over verslaving, de schaamte erover op te heffen en de verslaafden te motiveren naar herstel. Wanneer iedereen zich bewust is van de ziekte van verslaving, verandert het beeld van verslaving. Vervolgens kan er actie ondernomen worden!”

verslavingszorg, afkickkliniek, verslaafd

PSF Verslavingszorg is een specialistische GGZ-instelling welke zich voornamelijk inzet voor mensen met een verslavings- en/of doseringsprobleem. PSF Verslavingszorg biedt verzekerde en private zorg.
Copyright © All Rights Reserved


Contact 

085 1300 700

Schipholpoort 60, 2034 MB Haarlem